Over ons

Basis Trappen Totaal

Al onze medewerkers zijn meer dan 17,5 jaar werkzaam in de trappenmakerij! Alle medewerkers van Trappen Totaal hebben dus vanuit de basis trappen leren maken en zijn op elk gebied van de trappenmakerij inzetbaar.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij alle ambachtelijke vaardigheden van de trappenmakerij bezitten om nog op een oorspronkelijke manier trappen/ traphekken/trapleuningen/trapspijlen te kunnen maken.

Doordat wij vanuit die basis trappen hebben leren maken zijn we in staat, ondanks dat we nu met een modern machinepark werken, in de meest uiteenlopende situaties met passende maar ook betaalbare oplossingen te komen.

Trappen Totaal meet uw trap vrijblijvend in

Onze medewerker die bij u komt inmeten kan u dus precies vertellen wat de mogelijkheden zijn, maar ook  wat niet mogelijk is,  tevens kan hij door zijn jarenlange ervaring op de werkvloer nuttige tips geven betreffende werkzaamheden die u zelf wilt verrichten.
U krijgt dus een eerlijk en gratis advies.

Vanuit de basis trappen ontwikkelen en maken om vervolgens vakkundig te plaatsen dat is ons ding,  je kunt wel stellen dat wij besmet zijn met het “trappen-virus”.

Kortom kies voor het meeste rendement uit uw thuis basis trappen totaal.

Ook voor het realiseren en plaatsen van vaste zoldertrappen in België staan we graag voor u klaar.