Trap producten

Antislipstrips

Wij kunnen antislipstrips leveren in diverse kleuren. Deze antislipstrips kunnen wij in uw nieuwe trap infrezen, maar ook in bestaande trappen frezen wij deze in.

Ook kunt u de antislipstrips los bij ons bestellen zodat u deze antislipstrips zelf in uw bestaande trap of nieuwe trap in kunt frezen.

Heeft u vragen en of interesse in onze antislipstrips? 

Hekwerken en balustrades

Trap hekwerken en balustrades maken en leveren wij in een zeer uitgebreid assortiment. Hierin zijn vele mogelijkheden: van trap hekwerken met strakke houten trapspijlen tot hekwerken met gedraaide/geprofileerde houten trapspijlen.

Ook kunt u voor uw hekwerk kiezen uit ijzeren trapspijlen; dit gaat van modern naar klassiek. Kortom teveel om op te noemen.

Heeft u vragen en of interesse in onze hekwerken en trapspijlen?

Trapleuningen

Trapleuningen worden door ons gemaakt in verschillende modellen/profileringen. Ook bezitten wij het aloude ambacht van “stomen”, dit is een techniek waarbij door verhitting van de trapleuning deze exact gebogen kan worden naar het gewenste model, zodat deze precies op de bestaande situatie aansluit. Tevens zorgt dit ervoor dat de houtnerf in bochten mooi meebuigt wat een zeer exclusieve uitstraling geeft.

Trapleuningen worden desgewenst door ons geplaatst.

Heeft u vragen en of interesse in onze trapleuningen?

Leuninghouders

Onze standaard leuninghouders zijn zéér makkelijk te plaatsen. Wij kunnen deze leveren/plaatsen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook hebben we enkele aantrekkelijk geprijsde exclusieve r.v.s. leuninghouders in ons assortiment.

Heeft u vragen en of interesse in onze leuninghouders?

Trap Afwerkingsproducten

Wij hebben tal van trap afwerkingsproducten; van grondlakken tot afwerklakken of wax-olieën.

Heeft u vragen en of interesse in onze trap afwerkingsproducten? Klik hier.

Als u zelf al voorbeelden, foto’s van antislipstrips, bepaalde trap leuningen of hekwerken of traphekken heeft, dan kunt u deze als bestand naar ons mailen. Vervolgens krijgt u van ons een passend antwoord over wat wij hier voor u in kunnen betekenen.