Overige vaste trappen

Ook voor  hardhouten vaste trappen of het compleet vervangen van uw bestaande (stalen wentel) trappen bent u bij Trappen Totaal op het juiste adres. Wanneer de trap het eerste meubelstuk is wat men tegenkomt in een woning, dan is een mooie hardhouten trap een echte “eye-catcher“. Uw hardhouten trap kunnen wij leveren in diverse hardhoutsoorten. Een hardhouten trap is uiteraard wat duurder dan een vurenhouten trap, maar ook hier hanteren wij zoals voor al onze overige vaste trappen scherpe prijzen.

VASTE TRAPPEN IN ÉÉN DAG

Bestaande trappen verwijderen en vervangen door compleet nieuwe trappen, gaat daar veel tijd in zitten?

Wij verwijderen bestaande trappen en plaatsen een compleet nieuw trappenhuis en dat meestal in één dag! Dus aan het einde van de dag is uw huis weer gewoon toegankelijk en kunt u gebruik maken van uw nieuwe vaste trappen.

HARDHOUTEN TRAPPEN

Wij maken en plaatsen hardhouten trappen in allerlei houtsoorten; van rustiek eiken tot het wat strakkere beuken en alles wat daar tussen zit. Als wij hardhouten trappen in gaan meten, hebben wij altijd diverse houtsoorten bij om u het hout in “levende lijve” te kunnen laten zien. Tevens hebben wij verschillende hekwerken en leuningsoorten bij om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is.

AFWERKING HARDHOUTEN TRAPPEN

Ook voor wat betreft de afwerking van onze hardhouten trappen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw hardhouten trap voorzien van een eerste blanke grondlaag en ook is het mogelijk bij sommige houtsoorten om uw hardhouten trap door ons te laten oliën.

Tevens kunnen we, indien gewenst, u een vakbekwaam schildersbedrijf aanbevelen om uw hardhouten trap tot in puntjes af te werken! Hardhouten trappen worden door ons, evenals trouwens een normale “vurenhouten trap” met de grootste zorgvuldigheid afgewerkt.

PRIJZEN HARDHOUTEN TRAPPEN

Wij kunnen ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft omtrent de prijzen van hardhouten trappen en al het overige wat daarbij komt kijken. Door telefonisch of via mail contact met ons op te nemen kunnen wij u al snel gerichte informatie geven betreffende onze prijzen van hardhouten trappen. U zult merken dat deze prijzen na ontvangst van uw vrijblijvende offerte niet veel af zullen wijken van de vooraf genoemde hardhouten trappen prijzen.

Heeft u al de maten van uw vaste trap en van het trapgat en wilt u een richtprijs ontvangen dan ontvangen wij graag de desbetreffende informatie om u een juiste richtprijs te kunnen geven:

Ook bent u na het maken van een afspraak van harte welkom om bij ons op de zaak te komen kijken naar de verschillende mogelijkheden omtrent hardhoutsoorten. Welke stijl u prefereert; houdt u van rustiek of toch liever modern. Na uw bezoek ontvangt u dan van ons een offerte met daarin alle prijzen van de door uw gekozen hardhouten trappen.

VRIJBLIJVEND INMETEN

Wij komen in overleg met u, uw nieuwe hardhouten trap kosteloos inmeten. Dit stelt ons namelijk in staat goed naar uw wensen te luisteren en in moeilijke situaties met u mee te denken om zo tot een perfect passende hardhouten trap te komen. 

OFFERTE MET 3D PRESENTATIE

Na het inmeten, ontvangt u binnen één week van ons uw vrijblijvende offerte met een daaraan gekoppelde 3D presentatie van uw vaste hardhouten trap. In deze 3D presentatie proberen we al uw wensen te verwerken om zo een realistisch mogelijk beeld te creëren. U ziet dus hoe uw hardhouten trap eruit zou kunnen gaan zien en u weet tevens dat er al nagedacht is over uw nieuwe hardhouten trap. Heeft u naar aanleiding van onze offerte en 3D presentatie nog vragen dan horen wij deze graag van u!

Heeft u al de maten van uw vaste trap en van het trapgat en ontvangt u graag een prijsindicatie voor deze trap? 

LEVERTIJD HARDHOUTEN TRAP

De levertijd van een vaste hardhouten trap is gemiddeld altijd wat langer dan de levertijd van een vaste vuren trap. Dit komt vanwege het feit dat Trappen Totaal altijd bij zijn verschillende hardhout leveranciers checkt wat zij op voorraad hebben (welke diktes, welke lengtes, welke kwaliteit enz.) en welke prijzen zij op dat moment hanteren.

Tevens gaat er in het productieproces meer tijd zitten. Op deze manier kunnen wij u ten alle tijden een scherpe aanbieding doen zonder in te moeten leveren op kwaliteit!

Wij kunnen uw vaste hardhouten trap inmeten, maken en plaatsen binnen 4 a 8 weken.