Zoldertrappen

Vaste zoldertrappen plaatsen en realiseren dat is ons werk!

Wij kunnen het plaatsen van vaste zoldertrappen en het maken van trapgaten in de meeste situaties snel realiseren. Wij bieden voor vaste zoldertrappen ons zogenaamde trappen totaal pakket aan: Wij verwijderen uw oude vlizotrap (dichten het oude vlizogat), zagen een nieuw trapgat in beton of een trapgat in een houten vloer en plaatsen een vaste zoldertrap naar keuze.

 

We hebben naar volle tevredenheid van onze klanten door vrijwel heel Nederland zoldertrappen geplaatst. 

 

Bekijk voorbeelden van zoldertrappen die we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

PRIJZEN VASTE TRAP NAAR ZOLDER

Door telefonisch of via mail contact met ons op te nemen kunnen wij u al snel gerichte informatie geven betreffende onze prijzen voor een vaste trap naar uw zolder. U zult merken dat deze prijzen na ontvangst van uw vrijblijvende offerte nauwelijks af zullen wijken van de vooraf genoemde prijzen.

Wij vinden namelijk dat als wij een prijs noemen, u daar ook vanuit moet kunnen gaan, daarom treft u hieronder een indicatie van onze prijzen voor een vaste trap naar uw zolder aan.

Uiteraard moeten we voor een officiële offerte eerst langskomen voor een vrijblijvende inmeting.

Vanwege de huidige ontwikkelingen in de houtmarkt verstrekken wij op dit moment helaas enkel richtprijzen op aanvraag.

 

Open vuren vaste zoldertrap

Dit is All-in; dus inmeten, op maat maken en vakkundig plaatsen. 

Let op: het maken van een trapgatsparing zit hier niet bij inbegrepen.

Dichte/gesloten vuren vaste zoldertrap

Dit is All-in; dus inmeten, op maat maken en vakkundig plaatsen. 

Let op: het maken van een trapgatsparing zit hier niet bij inbegrepen.

VRIJBLIJVEND INMETEN

Wij komen in overleg uw nieuwe vaste zoldertrap naar zolder kosteloos inmeten. Dit stelt ons namelijk in staat goed naar uw wensen te luisteren en in moeilijke situaties met u mee te denken om zo tot een perfect passende vaste zoldertrap te komen.

OFFERTE MET 3D PRESENTATIE

Na het inmeten, ontvangt u binnen 1 week van ons uw vrijblijvende offerte met een daaraan gekoppelde 3D presentatie van uw vaste trap. U ziet dan hoe uw nieuwe vaste trap eruit gaat zien en u weet tevens dat er al nagedacht is over uw nieuwe vaste trap! Heeft u al de maten van uw vaste trap en van het trapgat en wilt u een richtprijs ontvangen, dan ontvangen wij graag de desbetreffende informatie om u een juiste richtprijs te kunnen geven.

LEVERTIJD VASTE ZOLDERTRAP

Omdat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we snel leveren en plaatsen. Na het inmeten ontvangt u binnen één week een vrijblijvende offerte. Hoe snel wij uw vaste trap kunnen komen plaatsen, is afhankelijk van hoe snel wij de offerte voor akkoord terug ontvangen. Na ontvangst van een offerte-akkoord nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

  • Enkel vaste zoldertrap plaatsen: 4 á 8 weken
  • Vaste zoldertrap plaatsen en trapgat maken houten vloer: 4 á 8 weken
  • Vaste zoldertrap plaatsen en trapgat maken betonnen vloer: 4 á 8 weken

Heeft u uw vaste zoldertrap met spoed nodig en heeft u vragen over hoe snel wij kunnen leveren en plaatsen, neem dan contact met ons op.

VASTE ZOLDERTRAP PLAATSEN; ONZE WERKWIJZE

Het plaatsen van een vaste zoldertrap levert nagenoeg geen rommel op. Wij gaan altijd uiterst voorzichtig te werk en als we op bepaalde slaapkamers moeten zijn om onze werkzaamheden te verrichten, vragen wij u eerst uw toestemming. Uw privacy wordt gerespecteerd. Na het plaatsen van uw vaste zoldertrap leveren wij alles veegschoon op.

Het plaatsen van een vaste zoldertrap neemt meestal 2 á 4 uurtjes in beslag. Door ons specialisme gaat dit vrij snel. Het plaatsen van een vaste zoldertrap moet vakbekwaam en degelijk gebeuren. Wij zorgen ervoor dat uw vaste zoldertrap veilig gemonteerd/geplaatst wordt.